Cum să fii atrăgătoare?

Atracția este un atu care se învață. Frumusețea nu ține doar de trăsături fizice perfecte, ci ține și de câtă încredere ai în tine, de atitudine. Poate să conteze mai mult decât ochi albaștri și corp perfect. Ca să fii atrăgătoare, trebuie să fii încrezătoare, să ai atitudine pozitivă, postură corectă, să ai grijă la limbajul corpului. Trebuie să îl atragi ca pe un magnet pe cel din fața ta, nu degeaba se spune că frumusețea este în ochii privitorului. Iată sfaturile noastre ca să fii atrăgătoare și să exprimi încredere în tine la orice pas.

Aura

Atracția dintre oameni are de-a face cu „aura“ noastră sau ce emanăm. De fiecare dată când întâlnești un om a cărui atenție dorești să o atragi, o să descoperi că nu trebuie să faci atât de multe când ești în jurul lui. După cum spun francezii, este vorba despre: „je ne sais quoi“ (acea calitate intangibilă care face ceva atrăgător). Adevărul este că cei mai mulți oameni își vor face o idee despre tine chiar înainte de a spune „bună“.

Așa că, înainte de a începe, trebuie să știm că facem anumite lucruri în mod inconștient. În consecință, trebuie să te întrebi: „Este ceva ce fac eu și asta îmi dăunează?“. Un exemplu ar fi dacă la masă arăți cu furculița către persoana din fața ta.
Cel mai important lucru de ținut minte atunci când ne dorim să fim atrăgătoare este de a crea o aură de mister, în așa fel încât să lăsăm o impresie pozitivă și subtilă asupra observatorului. Subtilitatea este cheia.

Postura perfectă

Analizează un pic modul în care stai. Chiar din primii ani de școală ne deformăm poziția. Cu spatele drept și bărbia sus o să exprimi încredere de sine. Știm cu toții că încrederea este o trăsătură extrem de atrăgătoare. Chiar dacă nu te simți sigură pe tine, păstrează dreaptă coloana vertebrală! Din primele secunde exprimi încredere și atragi oamenii către tine.

Pășește cu încredere!

Mersul cu încredere exprimă prezență și carismă. Un bărbat este atras de o femeie care merge frumos. Pășește apăsat, dar relaxată în același timp. Folosește mersul ca pe un instrument valoros și simplu pentru a atrage atenția.

Limbajul corpului

Atitudinea ta se vede în limbajul corpului. În scopul de a arăta că ai o viață plăcută, este întotdeauna o idee bună de a menține un zâmbet ușor. O altă modalitate de a practica limbajul corpului este de a conștientiza ce faci cu mâinile. Mâinile indică o personalitate tensionată, încăpățânată sau nefericită. În cazul în care palmele sunt deschise și încheieturile expuse, acest lucru exprimă o atitudine primitoare. Atunci când îți vine în minte un gând negativ care te poate da de gol, imaginează-ți că ești într-un loc drag ție (la mare sau la munte, de exemplu). Lumea este atrasă de oameni care exprimă încredere, liniște și căldură.

Propriul tău spațiu

Un exemplu specific și foarte util de a deține spațiul propriu este atunci când alegi să iei masa singură. Nu îți este frică să petreci timp cu tine, nu te plictisești în compania ta. Nimic nu arată mai multă încredere în sine decât atitudinea că te simți bine indiferent de cine îți este alături.

Ai grijă de look-ul tău!

O tunsoare care ți se potrivește face minuni pentru stima ta de sine, în afară de faptul că scoate în evidență simetria feței. Atunci când avem grijă de înfățișarea noastră, devenim mai încrezători. Încearcă întotdeauna să porți haine care te avantajează, nici prea strâmte dacă nu e cazul, dar nici largi. Accesorizează-te cu un lac de unghii și cu acele brățări frumoase care emană un sunet plăcut atunci când mergi. Toate sunt gesturi mici de feminitate.

Atracția oamenilor are de-a face cu modul nostru de a fi, bucuria noastră de viață. Pune-ți obiective mici, realizabile și îndeplinește-le pas cu pas. Zâmbește și o să primești tot zâmbete înapoi!

Surse:

  • pairedlife.com/dating/How-Women-Can-Get-the-Attention-of-of-Good-Men
  • mindtools.com/selfconf.html
  • psychologytoday.com/blog/the-attraction-doctor/201105/is-your-personality-making-you-more-or-less-physically-attractive