Andreea Chirilă, blogger: Vă recomand cu toată încrederea Beauty Help

Andreea Chirilă, autoarea blogului Say Rouge, este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe de modă din România. Pasionată de frumusețe, dar și de un stil de viață sănătos, Andreea a început să folosească Beauty Help mai mult din curiozitate, atrasă de faptul că printre ingredientele produsului se numără mulți nutrienți pe care până acum îi găsea în cremele de zi sau de noapte folosite.

După 2 luni de Beauty Help, Andreea ne spune încântată, pe blogul propriu, care-i treaba cu frumusețea din interior: „Nu am un ten perfect, am porii oarecum dilatați și mi-aș dori să am și eu acel ten de porțelan pe care nu trebuie să mai aplici nimic, pentru că arată perfect. Ei bine, eram în căutarea unui produs care să mă ajute cel puțin să îmi închid porii. După prima săptămână de folosire a pudrei Beauty Help, cred că acesta a fost primul efect pe care l-am putut observa: și anume faptul că porii au început să se închidă. După 2 săptămâni am observat că tenul meu devenise și un pic mai luminos“.

 

Andreea a observat efectul Beauty Help și asupra unghiilor: „Cât despre unghii, am observat câteva efecte și aici. Înainte nu puteam să stau fără ojă mai mult de o zi, pentru că, pur și simplu, mi se rupeau unghiile. Practic, trebuia să am tot timpul cel puțin un lac incolor pe unghie ca să nu mi se exfolieze și apoi să se rupă. După aproape 2 luni de zile am zis să testez să vadă dacă a avut efect. Ceea ce am observat este că am stat o săptămână întreagă fără nimic pe unghii și nu mi s-au rupt unghiile. Nu pot să zic că mi le-a întărit, adică nu le simt neapărat mai tari, dar nu mi s-au mai exfoliat. Ceea ce e super tare! Sunt super mulțumită de acest lucru! Vă recomand cu toată încrederea să încercați Beauty Help, pentru că sunt sigură că veți observa și voi rezultate cel puțin la nivelul tenului“.

Vezi mai jos toată povestea Andreei: