Sfatul consultantului beauty: Ce să faci când ești stresată?

Când zilele de la serviciu îți sunt încărcate și te simți stresată, trebuie să găsești mici trucuri pentru a te relaxa. Sănătatea mintală e foarte importantă și poți realiza orice îți dorești dacă „starea de Zen“ predomină. Ți-am pregătit câteva tips & tricks pentru a întâmpina fiecare zi cu zâmbetul pe buze.

  • În 460 Î.Hr., Hipocrate recomanda parfumul pentru a trata tulburările nervoase, termenul vechi pentru stres. Nu-i așa că un parfum care îți place te face să te simți dintr-o dată mai bine? Dacă porți în geantă esență de vanilie îți poți schimba dispoziția.
  • Alternează la duș apa rece cu cea caldă și o să simți instant că te energizezi. Începe cu un duș cald și crește treptat temperatura la fierbinte, apoi schimbă cu un duș rece. Patru alternări sunt suficiente.
  • Simți o stare de nervozitate? Ține încheietura mâinii sub apă rece câteva minute și o să observi că te simți mai bine.
  • Cumpără ulei de mentă și masează cu vârful degetelor tâmplele și scalpul, prin mișcări mici și circulare.
  • Înainte de dușul de dimineață, periază corpul pentru a accelera circulația sângelui și a te energiza. Periază trunchiul înspre inimă și profită de moment să folosești uleiul de masaj.
  • Ai făcăleț în bucătărie? Chiar și homarii se destind dacă au parte de puțin masaj – tentaculele ochilor se relaxează. Așază-te pe podea cu fața în sus și rulează pe spate un făcăleț. Nu ezita să ceri ajutor.
  • Relaxează-te într-o cadă cu spumă și ascultă muzica ta preferată, la mine funcționează întotdeauna.
  • Atunci când te simți încordată și îți vin în minte situații stresante, încearcă să-ți direcționezi gândirea către ceva pozitiv, frumos, o persoană dragă sau un loc unde ai vrea să fii. Îmi place să-mi imaginez că sunt la mare și se aud valurile pe fundal.
  • Pune sângele în mișcare înspre creier dacă te întinzi în pat și lași capul să atârne peste margine. În felul acesta stimulezi circulația sangvină către celulele pielii, așa că vei arăta și te vei simți mai vioaie.

Îți place ce vezi în oglindă? Frumusețea pielii îți dă o stare de bine. Consumă Beauty Help, nutricosmetic premium. Ingredientele Beauty Help (colagen, coenzima Q10, acid hialuronic, ceramozide, resveratrol, vitaminele C și E) au efect anti-aging și de reducere a ridurilor fine, hidratează pielea, redau fermitatea, elasticitatea și micșorează porii dilatați. Vitamina C îți dă energie întreaga zi și o să adori să te uiți în oglindă.

Tu cum faci față stresului zilnic?

Ai întrebări legate de îngrijirea tenului sau de machiaj? Lasă-ne întrebarea ta în comentarii la acest articol, iar Irina Mincă, make-up artist și beauty consultant, îți va răspunde aici sau într-un articol viitor!