Am fața mai puțin încărcată și porii mai mici, după cura de Beauty Help

Ema Eftimie, 43 ani: Am fost un pic reținută înainte de a începe cura de Beauty Help. Dar m-am convins singură, după primele zile de administrare, când am început să văd rezultatele. Tenul a devenit mai proaspăt parcă, mai curat, pielea mai netedă și mai fermă. Ceea ce mi-a plăcut foarte mult a fost faptul că uitându-mă în oglindă mi-am văzut fața mai puțin încărcată, cu porii mai mici. Cu adevărat, până la sfârșitul curei, porii s-au închis mult. Asta înseamnă automat și dispariția punctelor negre. Fața, în special în zona nasului, nu mai este lucioasă. De asemenea, înainte, în perioada premenstruală îmi apăreau niște coșuri, acum nu se mai întâmplă acest lucru.

Ce am mai observat a fost reducerea roșeței la nivelul feței, a iritațiilor. În zona nasului și sprâncenelor, pielea mi se descuama, ceea ce nu se mai întâmplă acum, după 3 luni de cură. Am fost la mare, m-am înroșit când m-am expus la soare, dar nu m-a mai usturat cum mă ustura înainte. Clar, pielea mea a avut o rezistență mai bună la soare. Și m-am bronzat și mai frumos. De obicei, dacă stăteam la mare 4-5 zile, eram tot timpul roșie. Anul acesta, am început să capăt bronz din a doua zi, pielea a început să mi se închidă repede la culoare.

Parcă îmi crește mai repede părul acum și nici nu îmi mai cade cum îmi cădea înainte. Plus secreția de sebum de la nivelul scalpului, care s-a redus. Acum părul mi se îngrașă mai greu. Înainte mă spălam pe cap cam la 2 zile, acum mă spăl cam la 4 zile. Aveam și o eczemă apărută în urma vopsirii părului. Acum această eczemă a dispărut.

M-a ajutat foarte mult la constipație. Durerile articulare s-au redus, am avut mai multă energie și un somn mai bun, indiferent că luam dimineața sau seara produsul. Am observat că pofta de mâncare mi s-a redus, sunt pofticioasă de felul meu, acum parcă nu mai poftesc la fel ca înainte.

DisclaimerRezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.