Ridurile de la colțurile ochilor s-au atenuat și m-am recuperat mai repede după o accidentare

Gabriela Pahonea, 61 ani: Faptul că, în loc să consum o serie de vitamine și să utilizez o diversitate de produse cosmetice, am putut beneficia de un singur produs realizat dintr-un complex de nouă ingrediente, a constituit argumentul decisiv care m-a determinat să urmez cură cu Beauty Help, timp de patru luni. Prima impresie pe care mi-a lăsat-o acest produs nutricosmetic a fost, în mod firesc, gustul: plăcut, dulce-acrișor, cumulând calitățile unui desert răcoritor și energizant. Ingredientele conținute de Beauty Help au început să-și arate efectele benefice încă din primele săptămâni: tenul mai luminos, cearcănele ameliorate, pielea mai fermă. Fiica mea a remarcat chiar după primul flacon de Beauty Help: „Ce bine arată mama fără machiaj!“

Pe măsură ce am continuat cura am observat reducerea celulitei, pielea devenind fină și mătăsoasă pe întreg corpul și mai rezistentă la soare (nu m-am înroșit, nu m-am pistruiat după ce am stat la plajă).

Asta deși m-am bucurat și am profitat din plin de soare și apă. Am căpătat un bronz foarte frumos, arămiu, fără să sufăr arsuri sau alte neplăceri. Pielea de pe tot corpul este în continuare fină, mătăsoasă și în plus… bronzată!

Ridurile de expresie, în special cele din zona ochilor, s-au estompat vizibil, laba-gâștii cu care ne luptăm noi, femeile, s-a atenuat. Părul este acum mai rezistent. O altă îmbunătățire constatată că urmare a curei cu Beauty Help este recuperarea mai rapidă după o accidentare suferită anul trecut, respectiv fisurarea rotulei de la piciorul stâng. Refacerea  a durat destul de mult, în sensul că resimțeam încă dureri în timpul mersului și nesiguranță pe picior.

Acum, alerg aproape în fiecare diminineață și seară câte 1-2 km fără probleme, fac exerciții la aparatele amplasate în parcul învecinat și merg mult pe jos. Și în concediu am alergat, în fiecare dimineață, pe faleza care mărginea plajele și oceanul, fără să resimt dureri sau disconfort la rotula stânga.

Pielea de pe coate este mai fină, mai netedă. La persoanele cu probleme tiroidiene, cum sunt și eu, pielea de pe coate este mai aspră. Am urmat o cură de Beauty Help, iar motto-ul meu a fost „Răbdare și încredere“. Am avut răbdare 4 luni și încredere că voi avea rezultate. Și nu am fost dezamăgită! Mulțumesc, Beauty  Help!

DisclaimerRezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.