Cearcănele, vergeturile și celulita s-au retras cu Beauty Help

Cristina Georgia Luchian, 38 ani: Folosesc Beauty Help de 4 luni. Am observat o ameliorare la cearcăne, la vergeturi (nu aveam prea multe, dar nu le mai am), celulita iarăși s-a retras. În prima lună am observat ceea ce se poate numi o detoxifiere a tenului, mi-au apărut niste coșulețe, care au dispărut apoi, și mi-am simțit tenul mult mai luminos și mai hidratat. Tot în prima lună am observat reducerea cearcănelor, despre care spuneam mai sus. Parcă nu mai aveam aspectul acela de persoană mereu obosită. M-a bucurat mult acest fapt.

Primele rezultate mai notabile le-am văzut cam după 2 luni. M-am expus la soare în două rânduri a cate 4 zile și ambele dăți fără a mă da cu vreo cremă de protecție, am observat că nu am avut probleme cu înroșirea pielii, după cum nu mi-au mai apărut nici pistrui sau pete pigmentare, care în alți ani apăreau. În privința rănilor superficiale, am sesizat o însănătoșire mai rapidă, în condițiile în care acest lucru îl obțineam mai greu în trecut. Capacitatea de efort și refacerea de după efort s-au îmbunătățit. Am simțit că sunt mai energică. Sunt foarte multumiță de gustul produsului. Eu am utilizat varianta de Beauty Help cu căpșuni, reprezentând prin amestecul cu iaurt o variantă potrivită a unei părți de mic dejun. Gânduri bune tuturor!

DisclaimerRezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.