Cu Beauty Help, efectele injectării cu acid hialuronic au ținut de 2 ori mai mult

[:ro]Irina, 35 de ani: „Am luat inițial Beauty Help pentru a-mi gestiona problemele ce țineau de pielea mea excesiv de uscată și, totuși, paradoxal, cu tendințe de îngrășare. Dar am descoperit pe parcurs beneficii complet neașteptate: o îmbunătățire a calității vederii, de exemplu, sau diminuarea unor dureri articulare, chiar reglarea unor probleme digestive. Mă obișnuisem să cred ca suplimentele sunt mai mult autosugestie și, dintr-un anumit punct de vedere, faptul că efectele au fost dincolo de ceea ce produsul promitea în prospectul lui m-a ajutat să îmi dau seama că în spatele unui supliment bun este știință, nu magie.

Însă unul dintre cele mai neașteptate efecte a fost prelungirea timpului de retragere a acidului hialuronic injectat la nivelul buzelor. În mod normal, efectul acestor fillere dura undeva la cel mult 7 luni. Realizarea a două cure de Beauty Help de câte 3 luni, de 2 ori pe perioada unui an, a făcut ca efectul să fie vizibil (chiar dacă diminuat) chiar și după 12 luni. Astfel, am scăzut cantitatea de acid hialuronic injectat la 0,5 ml, în loc de 1 ml.

Un alt efect care mi-a îmbunătățit considerabil calitatea vieții a fost ajutorul în prevenția petelor solare. Petele nu au dispărut de tot, ar fi fost o exagerare nerealistă pentru orice produs, ci doar s-au accentuat extrem de puțin pe perioada verii. Iar asta, având în vedere că nu am schimbat nimic în ritualurile de protecție solară folosite în alți ani. Cei care se confruntă cu această problemă știu că o simplă plimbare prin soare închide nuanța petelor chiar și cu două tonuri.

În urma acestei experiențe nu încerc să vă spun că puteți aduce pe lume pacea cu ajutorul Beauty Help și nici că puteți vindeca toate suferințele fizice și psihice. Nu este un produs căruia trebuie să îi exagerezi calitățile pentru ca oamenii să îl folosească. Beauty Help este un produs care are în spate o formulă făcută de specialiști și care îmbunătățește calitatea vieții pe extrem de multe planuri, în mod semnificativ.“[:]