Am primit complimente că arăt mai bine, că am fața mai luminoasă după doar câteva zile de Beauty Help

Iulia Haranguș, 38 ani: Beauty Help m-a impresionat din prima săptămână în care am adăugat pudra de căpșuni în iaurtul pe care îl mănânc dimineața. După doar câteva zile de utilizare, am văzut că fața mea e mai luminoasă și am primit complimente cum că arăt foarte bine fără să fi făcut nici cea mai mică schimbare de look. Având rezultate atât de repede, am plecat în această călătorie încrezătoare. Așteptam efecte ce țin doar de felul în care arăt, mai precis, îmi doream rezultate în privința aspectului pielii feței, adică mai puține riduri, pete, cearcăne. Într-adevăr, pielea mea și-a mărit elasticitatea și nivelul de hidratare, deși eu am ten uscat și am făcut cura cu Beauty Help vara, când, de obicei, de la soare, mi se subliniază ridurile de expresie și mi se deshidratează pielea. În plus, parcă pielea a fost mai rezistentă la soare decât în alți ani, nu m-am mai înroșit după plajă și nici nu am mai avut senzația aceea de arsură. Ceea ce nu urmăream cu Beauty Help, dar am obținut, este o stare de energie (am renunțat la cafeaua din partea a doua a zilei) și forță a oaselor și mușchilor, am devenit mai rezistentă la diferențe de temperatură și cred că îl pot numi un produs anti-aging, ceea ce nu mai ține doar de frumusețe, ci și de întinerire a întregului corp. Mi-a plăcut varianta cu gust de căpșuni, este răcoritoare. Forma de administrare (pulbere) mi-a plăcut pentru că e versatilă, poate fi asociată cu apă, dar și cu iaurt, căruia îi dă un gust foarte bun, de iaurt cu fructe.

Mă bucur foarte mult că am înlocuit cafeaua nr. 2 cu shake-ul de căpșuni Beauty Help, am încercat de multe ori să scap de excesul de cafea și nu am reușit până acum, când am întâlnit produsul Beauty Help.

Produsul este unul de calitate, cred că fiecare persoană trebuie să-l testeze și să-l folosească cum i se potrivește mai bine. Mi se pare minunat că există un supliment pentru piele care se administrează intern, pentru a da frumusețe și sănătate pielii din interior. Îmi place că este un produs natural, de uz intern, și că nu ne rămâne doar varianta de a da cu o cremă antirid, care conține și substanțe chimice, despre care nu știm cum acționează în timp și care se absorb prin piele în organism.

De aproape un an aveam o eczemă pe picior, se făcea când roșie, când făcea așa o crustă și dădea mâncărime… Poate să fie o coincidență sau nu, însă cert este că a trecut pe parcursul curei de Beauty Help, ceea ce mi se pare extraordinar.

DisclaimerRezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.