Pentru prima oară, concediul la mare nu a însemnat arsuri, pete, iritații sau riduri în plus

Alina P., 42 ani: După patru luni de consum a câte unui shake Beauty Help pe zi, pot spune că mă simt mult mai energică, mai frumoasă și mai ușoară. Am descoperit Beauty Help după o iarnă lungă și grea, când eram cu psihicul și imunitatea la pământ, cu pielea feței și a corpului deshidratată și descuamată, punându-mi toate speranțele în ceea ce avea să devină pentru mine „licoarea” mea magică de dimineață.

Acest mix de ingrediente mi-a ajutat organismul să se pună în mișcare dimineața, să rezist cu bine până la sfârșitul zilei. Imunitatea mea a devenit mai puternică, digestia mai bună, tranzit mai bun. De obicei, când copiii făceau viroză digestivă, mă îmbolnăveam și eu, însă, de data aceasta, nu s-a mai întâmplat. Pe parcursul curei am și slăbit puțin, am redus consumul de dulciuri – parcă Beauty Help mi-a tăiat pofta de dulciuri.

Contează însă rezultatele pe partea estetică: pielea a devenit mai hidratată, mai netedă, mai fermă, iar iritațiile de după epilare nu au mai apărut. Chiar din primele două săptămâni de cură am observat că tenul mi-a devenit mai luminos – e adevărat că spre seară parcă îmi „beculea“ cam mult, dar poate că de vină era și crema pe care o aplicam tot cam pe atunci (o cremă colorantă cu SPF 30).

Mi-am făcut de câteva ori și măști cu Beauty Help pentru ten: l-am amestecat fie cu apă termală, fie cu iaurt. Iar rezultatul: chiar și la două zile după mască, pielea se simțea mult mai hidratată.

Pentru prima oară, după mulți ani, am reușit să mă întorc din concediul de la mare fără arsuri, pete și iritații, ceea ce pentru mine este o mare realizare. Și tot pentru prima oară după mulți ani, am reușit să mă întorc de la mare cu același număr de riduri. E adevărat că am mers în concediu cu Beauty Help și crema cu SPF 50 în valiză. Obiectivul meu a fost atins. Sunt doar foarte puțin bronzată, dar măcar m-am putut bucura de soare și de vacanță fără nas roșu, de Moș Crăciun. Pe de altă parte, am remarcat că nu am luat în greutate absolut deloc în vacanță, deși am cam exagerat și orele de masă au cam fost date peste cap.

Shake-ul Beauty Help mi-a ținut loc și de cafea uneori, au fost zile când l-am băut pe la 9.30 și pe la prânz mi-am dat seama că nu am băut nicio cafea în ziua respectivă.

În ceea ce privește acneea care încă îmi mai dă târcoale, în pofida vârstei, nu am avut încă rezultate notabile. Probabil caracteristicile tenului meu mixt și posibile dereglări hormonale întrețin apariția pustulelor.