Beauty Help, la Conferința Trăiește Sănătos cu Simona Dragomir

Echipa Beauty Help își dorește să fie la curent cu noutățile în domeniul sănătății și frumuseții, astfel că, într-o zi de miercuri în care zăpada acoperea Bucureștiul, am participat la Conferința Trăiește Sănătos: Mai frumoasă de Mărțișor!, alături de peste 100 de femei.

Gazda evenimentului a fost Simona Dragomir, pe care o putem vedea în cadrul matinalului “Neața” cu Răzvan și Dani, la rubrica „Bună dimineaţa, Sănătate!”.

Simona are un farmec aparte de a povesti, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul sănătății.

Conferința și-a propus să atingă subiecte ca: frumusețea tenului, îngrijirea orală, cum să organizăm mesele astfel încât să pierdem câteva kilograme, am primit recomandări pentru a evita problemele digestive și graviduțele au aflat ultimele noutăți despre recoltarea celulelor stem.

Beauty Help a fost partener și a explicat doamnelor prezente că frumusețea vine din interior și că produsul are efecte de la nivelul celular al țesuturilor pielii. Participantele au avut parte de multe surprize. S-a văzut încântarea în ochii lor și vrem să le mulțumim pentru interes.

Promitem să vă ținem la curent și cu alte evenimente în domeniu, pentru că, nu-i așa, sănătatea înseamnă frumusețe și informația contează!