Beauty Help – la Cosmetics Beauty Hair, cel mai mare târg de frumusețe din România

BEAUTY HELP by ZENYTH a fost prezent la cel mai mare eveniment dedicat frumuseții – COSMETICS BEAUTY HAIR 2017, organizat la Romexpo, în perioada 28 septembrie-1 octombrie 2017. Beauty Help a venit astfel în întâmpinarea doamnelor interesate de frumusețe cu cel mai nou concept în industria de beauty și anti-aging: nutricosmeticele – suplimente alimentare care asigură îngrijirea profundă a pielii. Beauty Help are o formulă complexă, datorită căreia a devenit în scurt timp de la lansare un produs de succes în rândul femeilor preocupate de frumusețe și un stil de viață sănătos.

Cu convingerea că „Frumusețea vine din interior”, reprezentanții Beauty Help le-au explicat doamnelor și, de ce nu, domnilor că nu trebuie să se limiteze la utilizarea unor produse cosmetice care acționează la suprafața pielii. Adevărata frumusețe, frumusețea naturală, vine din interior, atunci când pielea beneficiază de nutrienții de care are nevoie. Formula inovatoare Beauty Help asigură o îngrijire profundă a pielii, având efect susținut de „beauty from inside”. Toți cei care au vizitat standul Beauty Help au avut posibilitatea de a degusta shake-ul Beauty Help și au apreciat atât varianta cu căpșuni, cât și pe cea cu ciocolată. Totodată, am avut bucuria de a primi vești foarte bune de la zeci de utilizatoare Beauty Help, care au venit la târg special pentru a achiziționa produsul lor preferat de frumusețe.

„Am făcut o cură completă de 3 luni cu Beauty Help și am constatat cu bucurie că pielea mea a devenit mult mai hidratată și mai catifelată, petele și roșeața au dispărut, părul mi-a crescut mai repede, iar unghiile au devenit mai rezistente. Recomand cu încredere Beauty Help și prietenelor mele”, ne-a mărturisit Ștefania Medeleț, beauty blogger.

Cu Beauty Help, frumusețea naturală este întotdeauna remarcată și apreciată!