Beauty Help: Premiul Innovation for Therapies, la Gala Innovation in Health 2017

Produsul Beauty Help a fost premiat în cadrul unui eveniment de mare ținută: cea de-a treia ediție a Galei Innovation in Health Awards 2017. Într-o atmosferă de gală și în prezența elitelor lumii medicale, Beauty Help a primit premiul Innovation for Therapies, beneficiind de aprecierea și recunoașterea specialiștilor în domeniul medical-farmaceutic din România.
Gala a avut loc vineri, 19 mai 2017, la Premier Spa în București și a reunit numeroase personalități ale lumii medicale, profesori, academicieni, doctori, farmaciști, manageri de companii, spitale, clinici, farmacii, reprezentanți ai instituțiilor sanitare și veterinare din România.

Beauty Help: originalitate, noutate, complexitate

Specialiștii prezenți în juriul Galei Innovation in Health 2017 au apreciat originalitatea, noutatea și complexitatea formulei Beauty Help. Premiul obținut în această competiție este o distincție onorantă și reprezintă încununarea eforturilor depuse și o încurajare pentru producătorul Zenyth Pharmaceuticals de a merge mai departe: „Primesc acest premiu în numele întregii echipe Zenyth Pharmaceuticals. Ceea ce aș dori să știți este că, dacă numele nu o spune, Zenyth Pharmaceuticals este o companie 100% românească, axată pe zona de prevenție, cu o echipă inimoasă și proiecte interesante. Suntem un producător român de suplimente alimentare, iar majoritatea lor sunt din ingrediente naturale, un lucru foarte important și un lucru care face Zenyth Pharmaceuticals o companie aparte, într-o piață destul de aglomerată. Proiectul Beauty Help este un proiect interesant. Dacă ar fi fost să vorbim de inovație și dacă ar fi fost ceva care ar fi trebuit inventat în zona de frumusețe din interior, acest produs este Beauty Help. Suntem deosebit onorați și vă mulțumim pentru apreciere!“, a declarat Gabriel Stănciulescu, business development manager Zenyth Pharmaceuticals.

Beauty Help: produs revoluționar pentru sănătate și frumusețe

Beauty Help este un produs revoluționar, o formulă complexă care susține frumusețea din interior, o formulă cu ingrediente premium, care fac din acest produs un nutricosmetic de lux. „Frumusețea înseamnă în primul rând sănătate. Dacă ești sănătos, ești și frumos. La nivel internațional, în ultima vreme am tot auzit vorbindu-se despre nutricosmetice. Beauty Help este un nutricosmetic premium, un produs minunat, cu ingrediente naturale, ceea ce este foarte important. Beauty Help luptă împotriva trecerii anilor, estompează ridurile, petele care apar pe piele. Ne ajută să ne păstrăm și sănătatea și mobilitatea articulațiilor, datorită conținutului de colagen, susține de asemenea sistemul imunitar și cardiovascular. Merită să-l încercați! Merită să veniți cu un aport de colagen și alți nutrienți deosebit de utili și din interior“, a arătat Simona Dragomir, manager comunicare Zenyth.

Juriul Galei Innovation in Health 2017 a fost format din reprezentanți de marcă din domeniul sanitar și veterinar: Vasile Cepoi (președintele Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate), Alexandru Rafila (reprezentantul Organizației Mondiale a Sănătății în România), prof. univ. dr. Radu Vlădăreanu (Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București), prof. univ. dr. Gheorghe Solcan (USAMV Iași), conf. univ. dr. Carmen Orban (manager al Institutului Clinic Fundeni), conf. univ. dr. Simona Vlădăreanu (Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București), Petru Crăciun (director general CEGEDIM), Laurențiu Mihai (director executiv APMGR).

În cadrul galei au fost premiate atât inovațiile, cât și elitele din acest domeniu, ca o recunoaștere a valorilor și a progresului înregistrat în ultimul an. Astfel, au fost acordate premii de excelență, printre alții, ministrului Sănătății, Florian Bodog; președintelui Colegiului Medicilor din București, Cătălina Poiană; președintelui Colegiului Medicilor Veterinari din România, Viorel Andronie; prof. univ. dr. Adrian Streinu Cercel.

Vă mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi, tuturor celor care au avut încredere în Beauty Help încă de la început! Rămâneți în continuare alături de noi!