Beauty Help: Un produs de 10 pentru Femei de 10

Miercuri, 27 iunie 2017. O seară călduroasă de vară. Căldura din București nu le-a împiedicat pe Femeile de 10 să se întâlnească într-o atmosferă relaxată, ca între prietene. Gazdă a fost cunoscuta realizatoare tv Marina Almășan. Evenimentul s-a bucurat de prezența a numeroase doamne și domnișoare de 10: vedete (Iuliana Marciuc, Sanda Ladoși, Corina Chiriac, Olga Bălan, chef Aida Parascan), femei de afaceri sau cititoare ale revistei online „Femei de 10“.

Femeile de 10 au făcut schimb de informații despre sănătate și frumusețe, au aflat recomandările specialiștilor în materie de psihologie, stomatologie. Pentru că femeile de 10 știu să se distreze inteligent, sfaturile și recomandările specialiștilor s-au împletit cu prezentări de modă, demonstrații de cooking cu Chef Aida Parascan, dar și momente muzicale, susținute de Sanda Ladoși, Corina Chiriac, Adrian Romcescu, Silviu Biriș.

Beauty Help, partener al acestui eveniment, s-a bucurat de interesul doamnelor prezente, care au fost surprinse ca acum își pot îngriji frumusețea cu ajutorul unui shake. Doamnele au fost încântate să afle că există un produs care reunește atât de multe ingrediente necesare îngrijirii pielii, părului și unghiilor.

Le mulțumim foarte multe tuturor Femeilor de 10 care au fost alături de noi!