Cu Beauty Help, o pată de soare pe care o aveam de mai mulți ani s-a estompat

Amira Călinescu, 38 ani:  Aveți nevoie de ajutor? Cine nu are?! Daaa, corect! Cine nu are nevoie de ajutor?! Noi toți avem nevoie să fim sprijiniți într-un fel sau altul pentru a găsi echilibrul perfect. Nu este îndeajuns să vopsim gardul dacă înăuntru este leopardul! Eu merg pe premisa aceasta. Mă caracterizează curiozitatea și de aceea analizez în detaliu ceea ce folosesc, în general de la alimentație („suntem ceea ce mâncăm!”, spun susținătorii macrobioticii) până la produsele pentru față și corp sau suplimentele pe care aleg să le utilizez, căci eu sunt importantă pentru mine, așa cum fiecare ar trebui să fie pentru sine.

Încă de când am citit ingredientele produsului Beauty Help, mi-am dat seama de complexitatea acestuia. Consumasem înainte unele dintre ingredientele Beauty Help, dar în produse separate, nu reunite într-un singur produs.

Beauty Help are un gust delicios, confirmat de orice persoană căreia i-am oferit să guste produsul. L-am luat în general cu apă, dar am încercat la un moment dat în amestec cu șampanie și marmeladă fără zahăr. Este senzațional, deosebit!

Eram curioasă când am mers la prima întâlnire și entuziasmată în același timp. Am folosit Beauty Help timp de patru luni. Eram nerăbdătoare să-i văd efectele miraculoase. Mă tot uitam în oglindă în căutare de indicii. În prima lună, nu am simțit nimic și nici nu am văzut vreo schimbare. În a doua lună, în schimb, am fost surprinsă: am început să observ că am chipul mai luminos. Din punct de vedere alimentar nu schimbasem nimic. Țin să precizez că am o alimentație organică, bogată în pește și cereale, cum ar fi pastele și orezul. Era clar că efectele se datorau produsului Beauty Help.

Acum, la sfârșitul a patru luni de tratament, simt și observ cu netă claritate că am chipul mai luminos, pielea parcă mai strălucitoare (și nu este grasă!), pielea de pe întregul corp s-a tonifiat, „s-a compactat“, cum îmi place mie să zic, a devenit mai fermă, aspectul de bărbie dublă s-a redus, la fel celulita. În urmă cu câțiva ani am adormit pe plajă, după aceasta mi-a apărut o pată mai maronie, în zona tâmplei. După cura de Beauty Help, pata aceasta s-a mai estompat. Anul acesta am fost la mare și, deși am o piele creolă și nu mă înroșesc, sunt sigură că m-am bronzat mai rapid și mai frumos. Pot spune că anul acesta, pielea mea este la mare rang! O simt și o văd! Unghiile și-au recăpătat și ele aspectul sănătos după cura de Beauty Help, sunt mai netede și fără puncte albe.

În ceea ce mă privește, vreau să reiau tratamentul și anul viitor. Patru luni pe an este recomandat, să nu înlocuim produsul cu creația noastră proprie a acestor substanțe. Beauty Help este un ajutor, nu un substitut. Vă invit să încercați cu încredere produsul și să vă spuneți și voi părerea!

DisclaimerRezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.