Lansarea oficială Beauty Help: Despre frumusețea din interior, cu vedete, specialiști, make-up artiști, bloggeri de beauty și fashion

Nutricosmeticele, suplimente alimentare pentru frumusețe din interior, reprezintă cel mai nou trend în industria de beauty și anti-aging, tot mai multe femei alegând să introducă în ritualul lor de îngrijire și astfel de produse speciale. Apărut pe piață la finalul anului 2016, Beauty Help by Zenyth, nutricosmetic premium, a intrat repede în preferințele femeilor din România. În cadrul conferinței „Beauty Help: Frumusețea vine din interior!”, organizată miercuri, 10 mai 2017, la Sala Rondă a Hotelului Intercontinental, a avut loc lansarea oficială a produsului. Evenimentul, singurul din România dedicat promovării conceptului de „beauty from inside”, s-a bucurat de un invitat special – cunoscuta vedetă Andreea Marin, alături Simona Dragomir, gazda și moderatoarea conferinței, și numeroase vedete preocupate de beauty (Luana Ibacka, Oana Sârbu, Luka – Raluca Leoaca, Roxana Iliescu, Tara Holtea, Ani Crețu), make-up artiști, designeri vestimentari, bloggerițe și jurnaliste de lifestyle.

 

Frumusețea vine din interior!

Până nu demult, expresia „frumusețe din interior“ era folosită metaforic pentru a exprima bunătatea, frumusețea sufletului. Beauty Help a schimbat sensul acestei expresii și demonstrează în fiecare zi că și frumusețea fizică vine din interior, nu doar cea a sufletului.

Andreea Marin a mărturisit celor prezenți la conferință că i-a plăcut din prima Beauty Help, l-a folosit și recomandat de mai multe ori doamnelor care o urmăresc pe rețelele de socializare: „După doar câteva zile cu Beauty Help începi să observi rezultatele: pielea devine mult mai hidratată și mai elastică, tenul mai luminos, tonusul general se îmbunătățește, crește energia peste zi, somnul devine mai lin, pur și simplu simți o stare de bine… Sunt foarte importante rezultatele pe termen lung cu Beauty Help: regenerarea structurii profunde a pielii, reducerea ridurilor și porilor de pe piele, întărirea părului și unghiilor, iar în cazul tinerilor cu acnee sau rozacee – reducerea inflamației pielii. Vă recomand cu încredere Beauty Help! Fiți frumoase, doamnelor!“.

Simona Dragomir, promotoare a stilului de viață sănătos prin emisiuni radio și TV dedicate sănătății, a subliniat de asemenea că: „Frumusețea și sănătatea merg mână în mână, iar cu ajutorul nutricosmeticelor chiar putem încetini îmbătrânirea”.

Beauty Help, nutricosmetic premium: Cea mai complexă formulă de pe piață!

Majoritatea produselor de pe piață încearcă să acopere imperfecțiunile, pe când Beauty Help încearcă să le rezolve”, a punctat în cadrul conferinței Paul Ailincăi, manager general Zenyth Pharmaceuticals.

Beauty Help este o formulă inovatoare, care reunește în formă concentrată cele mai renumite ingrediente cu acțiune pe frumusețe (colagen, acid hialuronic, coenzima Q10, ceramozide, resveratrol, vitaminele C și E, astaxantină, MSM). Disponibil sub formă de pudră pentru shake-uri, Beauty Help asigură îngrijirea profundă a pielii, având efect susținut de „beauty from inside“ (frumusețe din interior): protecție anti-aging, reducerea ridurilor fine, îmbunătățirea microcirculației, hidratarea pielii, redarea fermității, elasticității și luminozității pielii, normalizarea producției de sebum, micșorarea porilor dilatați, estomparea petelor cutanate cauzate de soare sau de vârstă, reducerea acneei ușoare, estomparea petelor roșiatice în rozacee, reducerea aspectului de coajă de portocală al pielii – celulita, îmbunătățirea aspectului părului și unghiilor. Ingredientele cheie, aflate în doze optime în Beauty Help, susțin, de asemenea, sănătatea sistemelor digestiv, articular, cardiovascular sau imunitar. Rezultate se văd încă de la 3 săptămâni de administrare. Dar pentru rezultate optime este nevoie de o cură de 2-3 luni.

Când am început să lucrăm la acest produs, le-am lansat colegilor mei o provocare: «Cum ar fi ca ingredientele pe care le găsim, de obicei, pe etichetele cosmeticelor clasice să le administrăm intern? Și să evităm în felul acesta toate substanțele chimice care se găsesc altfel în mod obișnuit într-o cremă alături de colagen, coenzima Q10 sau ceramide?». Rezultatul este Beauty Help, nutricosmetic cu acțiune anti-aging sistemică, nu doar la nivelul pielii. Spre deosebire de produsele cosmetice obișnuite, care acționează pe o zonă limitată de piele, care se opresc din acțiune când ne-am spălat sau ne ajută doar să mascăm o problemă, care simulează frumusețea, nutricosmeticele acționează din interior pentru reducerea liniilor fine și ridurilor, pentru stimularea efectului de frumusețe, prin însănătoșirea organismului. Ca să rezum în două cuvinte, avem SIMULARE vs STIMULARE“, arată Paul Ailincăi, manager general Zenyth Pharmaceuticals.