Cu Beauty Help am reușit să atenuez o acnee de care sufăr de vreo 15 ani

Ioana Francisc, 31 ani: Mă lupt cu acneea de vreo 15 ani! Cred că vă imaginați că am fost la mulți doctori, am folosit un milion de produse, am făcut zeci de proceduri. Când am început să folosesc produsul Beauty Help, tenul meu s-a luminat, coșurile au început să dispară și chiar semnele să se estompeze. La finalul a 4 luni de cură, acneea supărătoare pe care o aveam s-a mai estompat, porii par mai închiși, iar aspectul tenului este mai luminos.

În aceste patru luni de Beauty Help, am uitat să iau în prima lună o singură zi și în ultima lună două zile consecutive, deoarece eram plecată în vacanță și am luat cantitate prea puțină, astfel încât nu mi-a ajuns toată vacanța. În restul zilelor din cură l-am consumat totdeauna dimineața, amestecat cu apă plată, pe stomacul gol, înainte de a-mi bea cafeaua. Pot spune că îmi place gustul produsului, dar și prezentarea acestuia sub formă de pulbere, deoarece poate fi preparat în mai multe moduri. Câteodată mi-am aplicat Beauty Help ca mască, tot în amestec cu apă plată. Am observat și anumite îmbunătățiri în urma acestei cure, și anume: aspectul general al pielii mele s-a schimbat în bine, am căpătat un bronz foarte frumos anul acesta și nu m-am înroșit deloc, ceea ce în alți ani mi se întâmpla. Îmi simt pielea mai hidratată și asta sigur se datorează produsului Beauty Help, deoarece creme de hidratare nu prea am folosit în ultima perioadă.

Părul este mai puternic, nu se mai rupe așa de repede, iar firul de păr este vizibil mai strălucitor. Unghiile sunt și ele mai puternice. Reducerea celulitei este un alt aspect pe care eu l-am observat. În afara acestor aspecte vizibile pe pielea de pe corp, am observat faptul că am mai multă energie în fiecare zi, mă trezesc mai ușor dimineața și cu mai puțin somn. Mă simt foarte energică. Deci și calitatea somnului s-a îmbunătățit pe perioada curei cu Beauty Help. Dincolo de acestea, pot să spun că am și o digestie mai bună, mi-au dispărut și balonările de după masă, tranzitul este mult mai bun. Recomand acest produs oricărei persoane!

DisclaimerRezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.