Îmi place din nou să ies din casă fără fond de ten!

Veronica Gheorghe: Întâlnirea cu Beauty Help, evident, că a fost ca o poveste de dragoste promisă! Ți se prezintă, te ademenește, te curtează, te provoacă, îți promite și dorești să te cucerească, iar așteptările să-ți fie în mare parte acoperite și împlinite!

Frumusețea e subiectivă, bineînțeles! Dar atunci când prospețimea, naturalețea, curățenia, starea de bine, luminozitatea te însoțesc, oricine poate aprecia că da… ești un om frumos! Atunci când sănătatea interioară se împletește cu cea exterioară, sunt în armonie și echilibru putem spune, sigur, că o femeie este frumoasă!

Orice femeie, indiferent de vârstă, își dorește să se placă și să placă, să se simtă bine în pielea ei, dar mai ales ar dori să descopere elixirul sau secretul tinereții, frumuseții – fără bătrânețe, adică fără erodare, distrugere, îmbătrânire!

Ei, încă nu e pe piață antidotul perfect sau o fi pentru un tip de elite vreo pastilă magică sau tehnologie… dar, cu siguranță, pentru marea masă de oameni, produsul Beauty Help de la Zenyth întrunește nenumărate calități pentru a aduce un aport substanțial în a-ți păstra și recăpăta strălucirea tinereții și starea de bine!

Experiența cu Beauty Help a fost minunată și consider că a adus, așa, un pic de magie în frumusețea pielii mele!

Încă de la primele doze administrate am simțit cum chipul meu devine mai luminos și pielea arată mult mai bine, hidratată și elastică!

În prima lună de la începerea curei am avut ocazia să fac o intervenție la nivelul feței cu fire bioresorbabile, care în mod normal ar fi provocat niscai echimoze, vânătăi!… Ei, spre marea mea surpriză, fața mea a reacționat foarte bine și nu s-a întâmplat acest lucru, decât foarte, foarte puțin, având doar o micuță vânătaie la nivelul bărbiei și s-a recuperat foarte, foarte repede după intervenție.

De asemenea, zona de mai susul gleznelor, care era așa puțin aspră, și coatele au devenit mult mai hidratate și plăcute la pipăit, au dispărut asperitățile!

Pe mâini aveam multe pete brune care s-au estompat, iar pe mâna stângă, unde aveam așa o excrescență ca un neg a și dispărut!

În zona decolteului aveam mult mai multe pete brune și tot felul de probleme, când mă expuneam la soare! Acum pot spune că decolteul arată mult mai curat și atunci când am făcut plajă nu am avut absolut nici o problemă și nu m-am iritat absolut deloc, bronzându-mă foarte frumos și foarte repede, fără nici un fel de inconvenient!

De asemenea și petele maronii de pe față, cel puțin cea mare din zona stângă a tâmplei, s-au estompat foarte mult!

Un alt aspect pe care l-am sesizat este cel legat de unghii, care au devenit mai tari, și de păr, care văd că nu îmi mai cade ca înainte!

Una peste alta, ce mai, rezultate minunate în aspectul pielii… Îmi place din nou să port pielea feței neacoperită de fond de ten, îmi plac elasticitatea, hidratarea și strălucirea pielii mele dată de acest produs!

DisclaimerRezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.