Soluții pentru un ten mai tânăr, mai frumos, mai sănătos

Sunt Simona de la Zenyth și astăzi aș vrea să vă introduc într-un subiect care ne macină în special pe noi, femeile – ridurile. Știți cu siguranță că ridurile din jurul ochilor sunt printre primele semne ale îmbătrânirii. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, fibrele de colagen și elastină, cele care alcătuiesc structura de rezistență a pielii, încep să se rupă, iar pielea se lasă, își pierde din hidratare și elasticitate.

Ca să înțelegeți, vă arăt o imagine în care este prezentată comparativ structura pielii tinere versus structura pielii îmbătrânite. După cum puteți observa, în cazul pielii tinere, fibrele de colagen, elastină sunt întregi, iar în cazul pielii îmbătrânire aceste fibre sunt rupte. Rezultatul: lăsarea pielii și apariția acelor „șanțuri“, după cum vedeți în dreapta imaginii.

 

Am o veste bună pentru voi! Putem încetini acest proces. Cum? Cu ajutorul Beauty Help, nutricosmetic premium pe bază de colagen, acid hialuronic, coenzima Q10 și mulți antioxidanți. Cu Beauty Help e atât de simplu. Beauty Help este o pudră pentru shake-uri, care se administrează în apă, iaurt, smoothie sau suc de fructe. Tot ce trebuie să faceți este să puneți o măsură de Beauty Help într-un pahar cu apă sau într-un iaurt de băut și să îl beți dimineața, de preferat.

Veți avea energie pentru toată ziua și, mai mult, după câteva zile veți observa că tenul este mai hidratat, mai luminos. O cutie de Beauty Help conține 300 g pudră și vă ajunge pentru 20 de zile. La 20 de zile de cură deja se pot vedea și alte rezultate: ridurile încep să se reducă, pielea de pe tot corpul este mai hidratată, mai elastică. La o cură de minimum 3 luni, unghiile și firul de păr încep să se întărească. De altfel, aceasta este perioada minimă de cură pentru rezultate optime. Vă invit să încercați și voi, iar dacă aveți întrebări sau propuneri ni le puteți lăsa într-un comentariu.

Bucurați-vă de ziua aceasta minunată, bucurați-vă de tot ce vă înconjoară și zâmbiți mult. Pentru că, așa cum spunea Mark Twain, ridurile ar trebui să arate doar locurile unde au fost zâmbete. Pe data viitoare J!